bedste musik booking bureau til booking af musikere

Det bedste musik booking bureau? Her er Danmarks fedeste bookingselskaber til booking af musikere

Vi har i Morphar & the Ladykillers nogle fantastiske samarbejder med nogle gode folk inden for bookingverdenen. Så hvis du skal finde et godt musik booking bureau, til booking af musikere, så er her en liste over de bedste:

Danmarks bedste musik booking bureau

Bookinghuset
Jan og Lennarth fra bookinghuset er de rareste og bedste bookere vi har mødt igennem de snart 15 år vi har spillet professionelt. Vores varmeste anbefalinger går til dem, hvis du leder efter et godt musik booking bureau – til booking af musikere.

Andre gode bureauer til booking af musikere

Scarlett Entertainment Global
LiveDanseBands.dk
Xe.dk
Bryllupsbands.dk
Damu.dk
GoLyd.dk
Musikkentiljeresbryllup.dk

Et godt musik booking bureau kan være med til at matche den helt rigtige kunstner til et givent arrangement. Specielt ved større events og festlige arrangementer hvor der er mange indlæg, kunstnere, humoristisk underholdning som standup, catering, teknikere, dørmænd, osv, kan det være rart at man ikke selv skal overveje noget mht booking af musikere men at man kan overlade det hele til professionelle. Når det går gennem et bookingselskab ved man også at der er styr på de kontraktslige forhold og at bandet må have leveret varen de andre gange bookingselskabet har booket bandet. På den måde ser vi det bestemt som et kvalitets stempel at vi bliver ved med at blive booket af de største og sejeste bookingbureauer herhjemme og udenlands.

Hvorfor bruge et musik booking bureau til booking af musikere?

Hvis man som arrangør ikke er helt sikker på hvilken kunstner man har brug for til sit arrangement, så kan det være en rigtig god ide at bruge et booking selskab. Deres vigtigste funktion er at finde det band der passer bedst til opgaven, og som har den erfaring og professionalisme der gør at bookingselskabet kan være sikker på at bandet ikke skuffer. Der er også en genremæssig vurdering der er vigtig. Skal der spilles rock? Pop? Dansktop? Funk? RnB? RocknRoll?

Man kunne selvfølgelig også bare vælge et bryllupsband der kan det hele: Morphar & the Ladykillers