Morphar & the Ladykillers – musik til dit bryllup


Book Morphar & the Ladykillers som livemusik til dit bryllup, kridt danseskoene, og glæd dig til et bryllup med pakket dansegulv, blændende musikere og en forrygende stemning.

Med Morphar & the Ladykillers får du et band der består af professionelle og rutinerede musikere. Det musikalske håndværk er i orden, og en bred pallette af genrer og musikalske udtryk bliver fyret af med samme overblik og engagement. Lige så vigtigt som selve musikken er det også at kommunikationen med arrangør og publikum er tjekket og imødekommende. Vi ved at et bryllup også kan være en logistisk udfordring og fra vores erfaring til hundredvis af bryllupper har vi forståelse for hvad der skal være orden på og faste rammer omkring, og hvad der godt kan tåle at være mere afslappet.

Partybandet har spillet landet tyndt i snart 20 år, og består af rutinerede musikere, der har spillet med navne som Mads Langer, Rasmus Seebach, Peter AG, Love Shop, Lars Lilholt, Back To Back, Jakob Sveistrup, Anne Dorthe Michelsen, Sys Bjerre og Anders Blichfeldt.

Det lykkes altid at få plads til bandet, også der hvor vi skal være lidt kreative, men vi anbefaler ca 4×5 meter til en kvintet og 3×4 meter til en kvartet.

Bandets brede repertoire dækker klassikere fra det sidste århundrede, samt de sprødeste nye dansehits – musik som altid går rent hjem og fylder gulvet til både store og små bryllupper.

Partybandet består oftests af 5 personer, men kan tilpasses brylluppets størrelse.


   Er din dato ledig?

Check om Morphar & the Ladykillers er ledige på datoen for dit arrangement.
Morphar & the Ladykillers har sparket festen igang til
+0
Bryllupper & firmafester.

Skal næste koncert være din?


For spørgsmål eller booking af Morphar & the Ladykillers: Ring (+45) 22 99 42 53 eller skriv til mail@morpharandtheladykillers.dk.