Musik til dit bryllup


Book Morphar som livemusik til dit bryllup, kridt danseskoene og glæd dig til et bryllup med et tætpakket dansegulv og en forrygende stemning.Rutineret bryllupsband

Vi har spillet til bryllupper over hele landet og er rutinerede musikere, der har turneret med navne som Mads Langer, Rasmus Seebach, Peter AG, Love Shop, Lars Lilholt, Back To Back, Fyr og Flamme, L.I.G.A, Anne Dorthe Michelsen, Sys Bjerre og Anders Blichfeldt.


Læs om os

Stærkt repertoire

Vi spiller både klassikere fra det sidste århundrede og de sprødeste nye dansehits – musik som altid går rent hjem og fylder gulvet til både den store og den lille bryllupsfest. Har du ønsker? Giv besked inden brylluppet, så prøver vi at få dem med på sætlisten.


Se repertoire

Fleksibelt setup

Bandet består oftest af 5 personer, men vi tilpasser bandets størrelse til dine ønsker og brylluppets størrelse. Fx kan vi udvide bandet med korsangerinder efter ønske. Kontakt os og fortæl os om dit bryllup, så hjælper vi dig med at få musikken til at spille.


Kontakt os


“Tusind tak for en kanon aften/nat… I formåede at holde en fest i gang for os alle, i alle aldre. Og folk var glade. Det man næsten kan klage over er at man selv på andendagen har ondt i kroppen af al den dansen… Kanon arbejde. Tak!”

Camilla Madsen, Privat Bryllup
   Er din dato ledig?

Udfyld formularen og se om din dato er ledig.

Morphar har sparket festen igang til
+0
Bryllupper, fødselsdage og firmafester