musik til bryllup skal være live med morphar & the Ladykillers

Musik til bryllup

Hvis du skal holde bryllup har du sikkert allerede gjort dig en masse overvejelser omkring valg af musik til bryllup. Skal det være en iphone med en playliste, en DJ, eller et liveband? Med et liveband til dit bryllup får du en fest og en oplevelse ud over det sædvanlige.

Morphar & the Ladykillers er et rutineret bryllupsband. Vi har spillet til flere hundrede bryllupper, og har derfor erfaringen der gør det til en sikker investering at booke os som musik til bryllup. Bandet består af professionelle musikere der hver især har spillet med så forskellige kunstnere som Mads Langer, Lars Lilholt og Love Shop, og de fleste af os har spillet sammen på kryds og tværs i flere forskellige bands over de sidste 10-15 år.

Vellykket musik til bryllup

Der er flere ting der er vigtige når man skal have musik til bryllup. Med Morphar & the Ladykillers får du et band der består af professionelle og rutinerede musikere. Det musikalske håndværk er i orden, og en bred pallette af genrer og musikalske udtryk bliver fyret af med samme overblik og engagement. Lige så vigtigt som selve musikken er det dog også at kommunikationen med arrangør og publikum er tjekket og imødekommende. Vi ved at et bryllup også kan være en logistisk udfordring og fra vores erfaring til hundredvis af bryllupper har vi en unik forståelse for hvad der skal være orden på og faste rammer omkring, og hvad der godt kan tåle at være mere afslappet.

Livemusik til brylluppet

Når der skal spille et liveband til et bryllup, så er der et par enkelte ting der er gode at have tænkt over. Dels så skal der være lidt mere plads end ovennævnte iphone kræver. Det lykkes altid at få plads, også der hvor vi skal være lidt kreative, men vi anbefaler ca 4×5 meter til en kvartet og 3×4 meter til en trio.

Logistiske tips til planlægningen af musik til bryllup

Vi medbringer en masse professionelt udstyr som skal få musikken til at lyde så godt som muligt. Hvis lokalet er fyldt til bristepunktet med spisende gæster, så er det smart hvis du sørger for en smule fri passage op til scenen eller det stykke gulvplads hvor vi skal spille, så vi nemt og uden at forstyrre kan komme til med vores udstyr og sætte op uden at forstyrre. Hvis det sted hvor bandet skal placeres er optaget af spisende gæster under middagen, så regn med at det tager ihvertfald 3 kvarter at sætte udstyret ind og gøre klar, efter at vi kan komme til pladsen.

Ekstra anlæg til festmusik

Når vi er færdige med at spille, kan det jo godt være at selskabet stadig har kræfter til at fortsætte bryllupsfesten til den lyse morgen. Vi pakker vores udstyr sammen umiddelbart efter vores optræden, så det er en god ide at have et hifi-anlæg eller lignende til rådighed, så musikken kan fortsætte efter vores anlæg bliver pillet ned. Det er også en god ide at have forberedt en playliste til dette på forhånd, så der ikke er nogen fra selskabet der behøver at påtage sig DJ rollen.


Se video med Morphar & the Ladykillers live i DR Koncerthuset

Se og hør 6 sange fra Morphar & the Ladykillers repertoire: “Moves like Jagger” med Maroon 5, “Summer of 69” med Bryan Adams, “Det er mig der står herude og banker på” med Thomas Helmig, “Den jeg elsker” med Søs Fenger m.fl., “Sex on fire” med Kings Of Leon, og “Disco 2000” med Pulp.Del på sociale medier


Bliv kontaktet

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om livemusik til dit arrangement.