Et bryllupsband med engagement og erfaring

Bryllupsband

Et godt bryllupsband er den sikre vej til en vellykket bryllupsfest med et fyldt dansegulv. Book Morphar & the Ladykillers som dit bryllupsband og oplev hvordan professionelle musikere, der har styr på deres musikalske håndværk og rutine fra over 200 bryllupper over de sidste 10 år, agerer den naturlige ramme om din aften.

Hvad er et godt bryllupsband?

Et godt bryllupsband består for det første af dygtige passionerede musikere. Musikere der har spillet med en lang række forskellige kunstnere og en masse forskellige genrer, så de nemt kan omstille sig til et bestemt repertoire. Et godt bryllupsband skal også bestå af musikere der er gode og rolige at kommunikere med, så der er styr på aftaler og udfordringer tages med et smil. Sidst men ikke mindst, så er et godt bryllupsband et band der kan sætte gæsternes aften i centrum og spille et repertoire der får en så stor andel som muligt på dansegulvet, og som efterlader publikum med en musikalsk oplevelse, uden at skræmme den ældre eller den unge generation væk. I Morphar & the Ladykillers er vi meget bevidste om hvad vi synes det vil sige at være et godt bryllupsband, og vi sætter en ære at gøre vores, for at brudeparret kan få en fantastisk aften med ro i maven.

Tips til forberedelser til en aften med et bryllupsband

Når du planlægger musik til dit bryllup er det en god ide at overveje et par ting i forvejen. Hvor mange timer skal der være musik i? Hvem og hvad spiller musikken før og efter livebandet? Skal der fx være et ekstra hifi-anlæg med en iPod? Eller skal der hyres en DJ? Er der plads til at bandet kan komme ind og stille udstyr op, eller skal der først fjernes nogle borde? Er der nogle særlige sange der betyder noget for jer som par, eller på anden anden måde er særlige for gæsterne? Disse, og mange andre spørgsmål har vi efterhånden en del erfaring med at rådgive i, og du er derfor mere end velkommen til at ringe eller skrive, for at få lidt sparring på dine tanker.


Se video med Morphar & the Ladykillers live i DR Koncerthuset

Se og hør 6 sange fra Morphar & the Ladykillers repertoire: “Moves like Jagger” med Maroon 5, “Summer of 69” med Bryan Adams, “Det er mig der står herude og banker på” med Thomas Helmig, “Den jeg elsker” med Søs Fenger m.fl., “Sex on fire” med Kings Of Leon, og “Disco 2000” med Pulp.Del på sociale medier


Bliv kontaktet

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om livemusik til dit arrangement.