Morphar & the Ladykillers – dit nye yndlings bryllupsband


Et godt bryllupsband er den sikre vej til en vellykket bryllupsfest med et fyldt dansegulv. Book Morphar & the Ladykillers som dit bryllupsband og oplev hvordan professionelle musikere, der har styr på deres musikalske håndværk og rutine fra over 200 bryllupper over de sidste 10 år, agerer den naturlige ramme om din aften.

Bryllupsbandet har spillet landet tyndt i snart 20 år, og består af rutinerede musikere, der har spillet med navne som Mads Langer, Rasmus Seebach, Peter AG, Love Shop, Lars Lilholt, Back To Back, Jakob Sveistrup, Anne Dorthe Michelsen, Sys Bjerre og Anders Blichfeldt.

Bandets brede repertoire dækker klassikere fra det sidste århundrede, samt de sprødeste nye dansehits – musik som altid går rent hjem og fylder gulvet til både den store firmafest og det lille bryllup.

Et godt bryllupsband består af dygtige passionerede musikere. Musikere der har spillet med en lang række forskellige kunstnere og en masse forskellige genrer, så de nemt kan omstille sig til et bestemt repertoire. Et godt bryllupsband skal også bestå af musikere der er gode at kommunikere med, så der er styr på aftaler – og udfordringer tages med et smil. Et godt bryllupsband er et band der kan sætte gæsternes aften i centrum og spille et repertoire der får en så stor andel som muligt på dansegulvet, og som efterlader både ældre og den yngre generation med en musikalsk oplevelse. I Morphar & the Ladykillers er vi meget bevidste om hvad vi synes det vil sige at være et godt bryllupsband, og vi sætter en ære i at gøre vores, for at brudeparret kan få en fantastisk aften.

Bryllupsbandet består oftests af 5 personer, men kan tilpasses arrangementets størrelse.


   Er din dato ledig?

Check om Morphar & the Ladykillers er ledige på datoen for dit arrangement.
Morphar & the Ladykillers har sparket festen igang til
+0
Bryllupper & firmafester.

Skal næste koncert være din?


For spørgsmål eller booking af Morphar & the Ladykillers: Ring (+45) 22 99 42 53 eller skriv til mail@morpharandtheladykillers.dk.