Vi var meget tilfredse. Der var hele tiden en stor mængde deltagere, der var på dansegulvet. Godt repertoire, som I leverede til fuld tilfredshed. Skønt, at I havde al teknik osv. på plads med DR koncerthuset, hvilket gjorde det nemt for os

Malene Christensen, Novo Nordisk

Fredag d 24 januar spillede vi for Novo Nordisk i DR Koncerthuset. Det var en fantastisk aften med et publikum på næsten 1000 mand der virkelig gav den gaz på dansegulvet. 
Novo havde en konference fra 12-18 der skulle foregå i samme lokale som koncerten, så vi var tidligt oppe og lave lydprøve om formiddagen så alt var klar allerede inden konferencen. DR’s folk var virkelig gode at arbejde med så det var en ren fornøjelse.

Malene Christensen fra Novo Nordisk, som var vores kontaktperson, skrev efterfølgende en mail: “Hej Ladykillers. Vi var meget tilfredse. Der var hele tiden en stor mængde deltagere, der var på dansegulvet. Godt repertoire, som I leverede til fuld tilfredshed. Synes, at tiden op til arrangementet også var fin – god info fra jeres side og skønt, at I havde al teknik osv. på plads med DR koncerthuset, hvilket gjorde det nemt for os. Det er jo altid et sats, når man hyrer et band, man ikke kender, men vi var positivt overraskede, så tusind tak for det. Mange hilsner- Malene Christensen, Novo Nordisk”.

Dejligt at høre.

Vi havde et rimelig stort setup kørende med 7 mand på scenen og lydmand + teknikere fra DR. 

Akustikken var helt fantastisk selv om det var et kolossalt rum