Om bandet morphar and the ladykillers her i dr koncerthuset

Om bandet

Morphar & the Ladykillers – dit nye yndlingspartyband! Vores standardopsætning er som kvintet, med elguitar, bas, trommer, keyboard og sang. Til store arrangementer udvider vi med korpiger, sax eller andet efter ønske. Vi kan også hyres som duo, trio eller kvartet hvis pladsen er trang.

Bandet har spillet sammen i snart 20 år, og består af musikere der på kryds og tværs har spillet med navne som fx Mads Langer, Rasmus Seebach, Peter AG, Love Shop, Lars Lilholt, Back To Back, Jakob Sveistrup, Anne Dorthe Michelsen, Sys Bjerre, Anders Blichfeldt, L.I.G.A, Kajsa Vala, Moses:”Andreas”, Soluna Samay og mange mange andre.

Et bredt repertoire

Vores brede repertoire dækker de klassiske hits fra 70erne, 80erne og 90erne samt de sprødeste nye dansehits. Repertoiret kan tilpasses ALLE slags fester – Vi er eksperter i at “lure” stemningen under et arrangement og på den måde forme repertoiret i løbet af aftenen efterhånden som vi lærer selskabet at kende.

Det vi ofte hører fra vores kunder er at de kan se at vi elsker at spille og at uanset om vi spiller Thomas Helmig, Bruno Mars, John Mayer eller Kim Larsen, så lyder det som Morphar & the Ladykillers – Det er vi egentlig ret stolte af…


Se video med Morphar & the Ladykillers live i DR Koncerthuset

Se og hør 6 sange fra Morphar & the Ladykillers repertoire: “Moves like Jagger” med Maroon 5, “Summer of 69” med Bryan Adams, “Det er mig der står herude og banker på” med Thomas Helmig, “Den jeg elsker” med Søs Fenger m.fl., “Sex on fire” med Kings Of Leon, og “Disco 2000” med Pulp.Del på sociale medier


Bliv kontaktet

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om livemusik til dit arrangement.